Perangai Tiga Pelakon Projek High Council Di Luar Set Hiburkan Ramai, “Masing2 Masuk Air”

Sponsored

Nadhir Nasar, Mierul Aiman dan Amir Ahnaf antara pelakon dalam drama Projek High Council yang sering menjadi perhatian ramai. Drama ini mengisahkan tentang kehidupan pelajar asrama di sekolah lelaki yang memiliki ‘High Council’ dan peraturan tersendiri.

Membariskan pelakon baru dan lama dalam industri, tak sangka gabungan anak-anak muda ini sangat menjadi dan memberikan kesan kepada penonton.

Sponsored

Terbaharu rakaman dengan paparan perangai tiga pelakon Projek High Council di luar set penggambaran ini telah mencuri perhatian ramai. Rakaman yang memparkan mereka berada di dalam studio radio membuatkan ramai terhibur.

Berikut adalah perkongsian rakaman itu yang telah dimuat naik semula oleh seorang pengguna TikTok baru-baru ini:

Sponsored
@sylvbright

dorang ni macam gossip girls dekat sekolah yk yang cakap sikit gelak 😭 #projekhighcouncil #fyp

♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

Dalam paparan tersebut dipaparkan Nadhir Nasar, Mierul Aiman dan Amir Ahnaf menjadi tetamu di siaran radio. Gelagat dan perangai mereka sangat bersahaja membuatkan ramai terhibur dengannya.

Terpaling menghiburkan apabila salah seorang membuat bunyi jam loceng! Malah perangai tiga pelakon Projek High Council yang kelakar ini membuatkan ia jadi bualan hangat ramai.

Sponsored

Meninjau di ruangan komen, ramai akui tak sangka pelakon muda ini masing-masing kelakar. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian tersebut:

“Hahaha takleh aa tiga budak ni”

“Uii gaya Nadhir tu macam anti benor dengan alarm”

“Masing2 masuk air hahaha”

“Random betul lawak dorang”

SumberTikTok