Puteri Sarah Berpakaian Serba Putih Hadir Ke Mahkamah, “Macam Nak Nikah Plak Cantik Giler”

Sponsored

Pagi ini Puteri Sarah Liyana berpakaian serba putih hadir ke mahkamah untuk prosiding sulh telah menjadi perhatian ramai. Umum sedia tahu akan pergolakan rumah tangga yang sedang dialami pelakon dan model, Puteri Sarah Liyana dan suaminya, Syamsul Yusof.

Sebelum ini difahamkan Syamsul Yusof dan Puteri Sarah sudah mendapat kata sepakat untuk bercerai dengan cara baik. Malah dalam laporan sebelum ini juga dilihat video tular Syamsul dan Puteri Sarah berbual cara baik di sebuah ruang menunggu di mahkamah.

Sponsored

Pagi ini bagi prosiding Sulh di Mahkamah Syariah, Puteri Sarah dilihat sangat tenang dan ceria seperti biasa. Malah pakaian serba putih yang dipakai oleh Puteri Sarah turut mendapat perhatian ramai.

Menyapa semua wartawan di Mahkamah Syariah tersebut, Puteri Sarah turut ditegur mengenakan pakaian serba putih dan nampak sangat jelita.

Sponsored
@ohbulanofficial

Putih berseri Puteri Sarah pagi ini 😍😍 macam pengantin ! #ohbulan #fyp #puterisarah

♬ original sound – OHBULAN! – OHBULAN!

Selain dari itu, Puteri Sarah turut memaklum bajunya itu baru dibeli dan jika dilepaskan hari ini dirinya terasa seperti baru.

Malah Puteri Sarah turut memberitahu kebiasaannya jika ke mahkamah syariah orang akan pakai hitam, menunjukkan sangat depress. Tapi Puteri Sarah berpakaian serba putih untuk menunjukkannya gembira.

Sponsored
@ohbulanofficial

Replying to @Nor norani Cantik dan happy sangat Sarah pagi ini 🥰🥰🥰#ohbulan #fyp #puterisarah

♬ original sound – OHBULAN! – OHBULAN!

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet turut memuji Puteri Sarah nampak cukup jelita hadir ke prosiding Sulh hari ini. Berikut antaranya:

“Pandai dia psycho Sol weh. Mesti time nak lafaz Sol terbayang masa dorang nikah”

“Bibir tak pernah lekang dengan senyuman..Tapi di hati…Tak siapa yang nampak tak siapa yang tahu”

“Vibe title singlemom tu terserlah di situ. Nampak mahal”

“Hahaha wehhh dia cam nak nikah pulakk..Cantik gila berseri”