Puteri Sarah Doakan Dapat Jodoh Yang Baik, Warganet Setuju Dan Turut Berdoa Buatnya

Sponsored

Apa yang berlaku itu menjadi satu kontroversi terhangat dalam industri hiburan tanah air. Malah Puteri Sarah juga dilaporkan menuntut penceraian di Mahkamah Syariah.

Kini Puteri Sarah sedang mengerjakan umrah dan membawa kedua-dua anaknya, Syaikhul Islam dan Sumayyah.

Sponsored

Bagaimanapun, dalam satu perkongsian video dari rakaman live Puteri Sarah ini telah menjadi perhatian ramai. Berikut adalah perkongsian rakaman tersebut yang telah dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok baru-baru ini:


Menerusi perkongsian tersebut dipaparkan Puteri Sarah doakan dapat jodoh baik-baik selepas dia move on dengan rumahtangganya nanti.

“Dan bila Sarah move on semoga Sarah dapat jodoh yang baik”, kata Puteri Sarah mengakhiri sesi live berkenaan.

Sponsored

Rakaman video pendek Puteri Sarah berdoa bertemu jodoh baik-baik ini telah membuatkan warganet bersetuju dengan pelakon dan model jelita tersebut.

Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian rakaman Puteri Sarah doakan dapat jodoh yang baik tersebut:

Sponsored

“Puteri Sarah InsyaAllah mana tau berjodoh dengan tuan putera yang baik sayang awak dan anak-anak awak..Kumbang bukan sekor. Awak baik jodoh pun mestilah baik2”

“Aamiin…Semoga Allah Swt gantikan suami yang lebih baik dan yang boleh membimbing Sarah dan anak2 ke syurga”

“Move on tu la yang terbaik. Biar Sol pulak nanti jadi gila talak. Kalau hati perempuan dah tawar kau buat apa pun dah tak de makna lagi”

“Betul tu. Semoga Puteri di pertemukan jodoh yang menghargai Puteri Sarah dan menyayangi Puteri Sarah dan anak2”

SumberTikTok