Ramai Terkejut Dengan Persembahan Naim Daniel Di AJL Menyanyi Secara Tergantung!

Sponsored

Malam Ahad telah berlangsungnya acara gilang-gemilang dinantikan ramai, Anugerah Juara Lagu 37. Seperti tahun sebelumnya, lagu-lagu dan barisan penyanyi yang bertanding memang berada di kelas tersendiri.

Antara persembahan yang menjadi perhatian umum pada malam itu adalah Naim Daniel yang menyanyikan lagu Mainan. Manakan tidak, mengetengahkan konsep paling ‘gila’ dan boleh dikatakan tidak pernah dibuat orang di Malaysia.

Sponsored

Naim Daniel menyanyi terbalik dengan kaki tergantung di pentas AJL 37 memang sesuatu yang cukup luar biasa. Malah sebelum melakukan persembahan secara langsung lagi Naim Daniel sudah berjanji untuk berikan yang terbaik.

“Dekat AJL 37 kali ini, kita buat kerja gila. Dan apa yang saya boleh janjikan, ini adalah konsep persembahan yang tak pernah dibuat oleh sesiapa sepanjang Anugerah Juara Lagu dianjurkan”, janji Naim Daniel.

Sponsored

Malah sempat juga dikongsikan satu rakaman dengan paparan ketika Naim Daniel dan pasukan bersiap sebelum melakukan persembahan langsung di acara gilang-gemilang tersebut.

Ini pula adalah petikan ketika persembahan Naim Daniel terbalik dengan kaki di atas secara tergantung di pentas AJL 37 yang dikongsikan di Instagram TV3Malaysia.

Sponsored

Sepanjang lagu ya Naim Daniel boleh tergantung sebegitu! Padu habis suara pun jelas! Berikut antara reaksi ramai yang terkejut menyaksikan persembahan penyanyi ini:

“Out of the box. Omputeh pun xde lagi buat camni. Tahniah nanti dapat Guiness World Record”

“Nie kalau tak menang jugak tak tau laa..Boleh pacak pala oo”

“Nyanyi terbalik tak senang. We are proud of u Naim Daniel”

“Ingatkan dia nyanyi terbalik camtu sekejap je, rupanya sampai abis lagu, ghisauuu”