Rosnah Mat Aris Muncul Meriahkan MV Lagu Raya Jadi Bualan, “Meletops Kak Ros!”

Sponsored

Pelakon otai dikenali dengan nama Rosnah Mat Aris antara yang pernah menghiasi bakat lakonannya di kaca televisyen tempatan. Seorang yang bakatnya tidak perlu diperkenalkan lagi, nampaknya sudah lama tidak muncul di dunia hiburan tempatan.

Bagaimanapun baru-baru ini Rosnah Mat Aris jadi bualan selepas muncul meriahkan muzik video lagu raya. Muzik video lagu raya tersebut adalah nyanyian Aliff Syukri berjudul Chu Ku Chuk Raya yang juga menjadi perhatian ramai sejak akhir-akhir ini.

Sponsored

Dalam satu perkongsian slot muzik video tersebut dengan paparan Rosnah Mat Aris muncul miming lagu itu yang juga turut ditemani dengan penari latar memeriahkan suasana.

Berikut adalah perkongsian Rosnah Mat Aris jadi bualan muncul meriahkan MV lagu raya yang dimuat naik menerusi akaun Instagram miliknya:

Sponsored

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet akui terhibur dengan gelagat Rosnah Mat Aris dalam muzik video tersebut. Malah ada juga yang akui sudah lama tidak nampak pelakon otai ini.

Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian tersebut:

Sponsored

“Kalau diva yang ni kita support”

“Kak Ros memang natural komedi. Kak Ros semula jadi komedi. Tak perlu terhegeh-hegeh buat lawak untuk orang ketawa..Kak Ros the best”

“Hish lama tak nampak Kak Rosnah”

“Meletops Kak Ros. #terhibur..Korang ni baran sangat kenapa, dalam situasi ramai hidup tertekan ni. Berilah ruang untuk berhibur 10 min. Positif side, video ni ramai juga dapat pendapatan bulan2 ramadan ni.”

SumberInstagram