Sari Yanti Sambut Jep Pulang Ke Rumah Bawa Makanan, “Senang Je Konsep Dia Bahagiakan Isteri”

Sponsored

Sebut sahaja nama Jep pastinya ramai terbayangkan lawak jenaka yang dibuat oleh lelaki ini. Kini Jep bukan sahaja bergelar pelawak, malah turut menjadi penyampai radio.

Semakin murah rezeki, bukan sahaja karier Jep Sepahtu yang sering diikuti peminatnya, malah kisah peribadinya turut menjadi perhatian ramai.

Sponsored

Terbaharu satu perkongsian video yang dirakam isteri Jep Sepahtu, Sari Yanti telah mencuri perhatian ramai. Dalam rakaman itu dipaparkan Jep baru pulang ke rumah dan turun dari kereta.

Turut terlihat bungkusan makanan di tangannya membuatkan netizen memuji cara layanan Jep kepada keluarganya itu. Berikut adalah rakaman dengan paparan Sari Yanti sambut Jep pulang ke rumah dengan mesra yang dimuat naik oleh satu akaun TikTok ini:

Sponsored

Dalam rakaman dengan paparan Sari Yanti sambut Jep pulang ke rumah dengan mesra ini turut menjadi buah mulut ramai apabila kelihatan kenderaan yang dipandu selebriti tersebut. Biarpun hanya dari sisi, tetap jelas kelihatan kereta miliknya itu.

Apa-apa pun video ini membuatkan ramai puji Jep Sepahtu yang membawa pulang makanan ke rumah. Malah ada juga yang mengimbau kenangan bersama suami yang sering membawa buah tangan pulang ke rumah waktu dulu.

Sponsored

Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian tersebut:

“Sama macam arwah suami saya..Kalau balik kerja mesti ada je buah tangan dibawak balik…”

“Murah rezekinya, balik uma bawa makanan buat anak isterinya”

“Abang Jep one day akan diingati. Aku dari dia Maharaja Lawak follow Sepahtu..Memang setimpal ganjaran dia..Keje tak pernah penat”

“Mantap Jep. Ada kereta mewah tak menunjuk macam artis2 yang lain. Respect”

SumberTikTok