“Sedih dia sampai ke sini”- Netizen terhibur tengok video Tokti & Izara Aishah guna ‘filter’ sedih

Sponsored

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan penyanyi nombor satu negara ini, Datuk Seri Siti Nurhaliza atau turut mesra dipanggil Tokti yang mana apa sahaja dilakukannya tentu mendapat perhatian ramai. Umum sedia tahu, Tokti juga antara selebriti yang memiliki akaun TikTok.

Sebuah platform popular itu bagaimanapun semakin mendapat perhatian tidak kira warganet mahupun selebriti di Malaysia yang mengunakan ia sebagai platform untuk meraih pendapatan atau menghiburkan pengguna lain.

Sponsored

Tokti hiburkan ramai

Nampaknya Tokti juga berjaya menghiburkan ramai peminat dan warganet di platform tersebut apabila satu muat naik video pendek terbaharu olehnya mendapat sejuta tontonan dalam masa sekejap sahaja.

Sponsored

Ini kerana, jarang sekali dapat melihat Tokti mengikuti trend video lucu terkini dan sikap sporting dam humble penyanyi terkenal ini membuatkan ramai terhibur gara-gara video yang dikongsikannya dimana turut memaparkan disebelah Tokti ada menantunya, Izara Aishah.

“Nape sedih sedih ni? Hahaha,” tulis Tokti diruangan kapsyen pula dimana gelagat dia dan Izara Aishah menggunakan filter sedih mengundang gelak tawa ramai disamping kecantikan mereka seperti biasa juga menerima pujian.

Sponsored

‘Aku kalau orang lain tak kisah sangat, ni Tokti yang buat jadi lain macam’

‘Muka sedih makanan lambat sampai memang macam tu. Tak tahu nak marah nak sedih nak ketawa’

‘Izara cantik, makin sedih makin lawa’

Tokti

‘Apa yang sedih sangat tu Tokti oii’

Tokti