Shuhada masuk Hospital, “Semoga Allah ampunkan kau berdua”

Sponsored

Bekas isteri kepada pelakon, Hafidz Roshdi sebentar tadi sekali lagi menjadi perhatian ramai di media sosial selepas perkembangan dirinya yang terbaharu ini pula mengejutkan ramai pihak. Dikenali sebagai Nurul Shuhada, dia memaklumkan bahawa dirinya kini sedang menerima rawatan di hospital.

Umum diketahui selepas pendedahan tentang rumah tangga dia dan pelakon, Hafidz Roshdi yang didakwa terdapat pihak ketiga dan kemudiannya muncul seorang wanita bernama Athira Yuhada tampil meminta maaf kepada Nurul Shuhada dan anak-anaknya membuatkan wanita terbabit menjadi perhatian ramai. Namun begitu, turut mengejutkan apabila Hafidz Roshdi dan Nurul Shuhada telah bercerai.

Sponsored

Terbaharu Nurul Shuhada bagaimanapun menerusi Insta Story tampil meminta maaf selepas ramai pihak sedang menghubungi dirinya. Dia yang tidak dapat memberikan kerjasama kerana dirinya kini sedang menerima rawatan di sebuah hospital.

“Assalamualaikum pada rakan media, clients, dan sahabat sahabat yang sedang contact Shu. Shu minta maaf sangat sangat sebab tak dapat beri kerjasama dan tanggungjawab buat masa ni. Sebab Shu sedang terima rawatan kat hospital.”

Sponsored

Tambah ibu kepada dua orang anak ini juga, dia akan memberikan kerjasama penuh selepas selesai menerima rawatan tersebut.

Walau bagaimanapun, setelah itu Shuhada memuat naik foto yang menjadi tanda tanya apabila dia berkongsikan foto tangan berwarna merah berserta kapsyen, “Semoga Allah ampunkan kau berdua.”

Sponsored