Siti Nurhaliza Tanpa Solakan Dikatakan Macam Muka Budak Sekolah, Peminat Akui Hampir Tak Kenal

Sponsored

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan penyanyi nombor satu negara, Dato’ Sri Siti Nurhaliza ini. Bukan sahaja bakatnya sebagai anak seni dikagumi ramai malah keperibadiannya yang sentiasa bijak dalam menjaga diri menjadikan Siti Nurhaliza antara selebriti yang cukup disayangi ramai.

Umum sedia tahu usia Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan panggilan Tok Ti ini sudah pun mencecah 44 tahun. Namun wajahnya masih kekal muda remaja. Menerusi satu perkongsian di TikTok baru-baru ini, rakaman Siti Nurhaliza tanpa solekan telah mencuri perhatian ramai.

Sponsored

Manakan tidak, wajah tanpa sebarang solekan penyanyi nombor satu negara ini dikatakan seakan budak sekolah. Memang cantik semulajadi betul!

Berikut adalah perkongsian rakaman Siti Nurhaliza tanpa solekan yang dikatakan macam budak sekolah dan dimuat naik semula oleh seorang pengguna TikTok seperti berikut:

Sponsored

Dalam rakaman yang diambil ketika sesi live tersebut, kedengaran Tok Ti mengakui itu adalah dirinya sambil membaca komen dari netizen mengenai penampilannya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen kagum menyaksikan penyanyi ini tidak mengenakan sebarang solekan. Malah ada juga yang akui tidak kenal melihat Siti Nurhaliza begini. Berikut antaranya:

Sponsored

“Tak kenal woo kalau pi jalan jalan Mall. Buat tak tau je jalan jalan memang orang tak kenal”

“Macam muka budak sekolah cun lagi Tok Ti”

“Kitaorang sebaya. Bezanya dia tak make up muka budak sekolah. Aku tak make up muka cam nenek kebayan”

“Comel tak makeup..Macam budak sekolah”
SumberTikTok