Suara Cik B nyanyi live lagu baru, “Yonnyboi ada saingan lah pasni”

Sponsored

Pemilik nama Nur Edlynn Zamilleen atau lebih dikenali dengan panggilan Cik B iaitu anak perempuan kepada usahawan popular, DSV umum diketahui sudah bergelar sebagai pelakon dan penyanyi. Siapa menyangka, Cik B juga memiliki bakat menjadi seorang penghibur.

Walau bagaimanapun selepas kejayaan single pertama, Cik B beberapa hari lalu telah melancarkan single kedua yang diberi judul Doakan. Sebaik sahaja dilancarkan pada bulan lalu itu ternyata mengundang pendengar juga menangis.

Sponsored

Namun begitu, terbaharu Cik B dilihat bersama mamanya, DSV tidak disangka-sangka menyanyi secara live. Konsep nyanyian Cik B bagi lagu ini bersadur rapping. Mendengarkan nyanyian Cik B secara live ini mengundang dia menjadi perhatian ramai selepas dikongsikan oleh mStar.

Deep sungguh lagu berjudul Doakan nyanyian Cik B ni

Sponsored

Cik B dalam video rakaman beberapa saat ini menyanyikan lagu single keduanya. Dia ditemani DSV turut menjadi tumpuan. Dalam pada itu, rakaman video pendek ini menarik perhatian netizen juga untuk meninggalkan pelbagai komen.

Terdapat juga beberapa komen yang mengatakan Cik B sudah seperti penyanyi, Yonnyboii apabila dia yang juga merupakan antara rapper terkenal dan memiliki bakat sebagai penulis lagu.

Sponsored

Menerusi ruangan komen nampaknya akui netizen juga, Cik B turut memiliki bakat boleh menjadi penulis lagu tidak hanya untuk dirinya malah untuk orang lain.

‘Cik b dah boleh buat lagu untuk orang lain dah sebab Cik B berbakat”

‘Wah sungguh menghayati hati’