Syifa Melvin kongsi foto, nama Safawi Rasid pula di ‘mention’ peminat

Sponsored

Usahawan dan pempengaruh popular, Syifa Melvin menarik perhatian ramai dalam satu perkongsiannya yang terbaharu. Selebriti berusia 28 tahun ini sememangnya sering menjadi sorotan ramai di Instagram dan nampaknya kali ini, suaminya, Safawi Rasid juga di ‘mention’ oleh segelintir individu di perkongsiannya.

Syifa Melvin dan pasangan, Safawi Rasid pada November lalu telah sah bergelar suami dan isteri. Selepas hubungan mereka menjadi tanda tanya ramai memandangkan Safawi Rasid pula seorang pemain bola sepak terkenal Malaysia menyebabkan mereka tidak terlepas daripada berterusan menjadi perhatian ramai.

Sponsored

Disatukan November lalu

Walau bagaimanapun, selepas disatukan sebagai pasangan suami dan isteri tentu sahaja ramai peminat tumpang bahagia melihat mereka. Apatah lagi, Syifa Melvin sering dipuji oleh peminat dan pengikut di Instagram apabila wajahnya dikatakan berseri selepas berkahwin.

Sponsored

Malah dalam satu muat naik terbaharu Syifa Melvin yang berkongsikan momen dia menonton konsert Tulus. Mengenakan busana biru dan solekan manis menyebabkan dia menerima pujian melambung peminat dan netizen diruangan komen dan dalam pada masa yang sama hantarannya di Instagram ini meraih ribuan tanda suka.

Posting Syifa Melvin di ‘mention’ Safawi Rasid

Sponsored

Mengikut tinjauan diruangan komen, nampaknya kali ini dia disertakan dengan komen apabila nama suaminya, Safawi Rasid turut disebut selain kecantikan adik kepada pelakon, Syatilla Melvin ini juga mendapat pelbagai pujian ramai.

‘Cantik sangat bini Pawi ni’

Syifa Melvin

‘Auto berseri lepas kawen. Cantikk’

‘Cantik bulu kening-Pawi’

‘Cantikkk nak mamposss’