“Tak nak tukar dengan saya,”- Gurauan Tok Kadi buat Safawi & Syifa Melvin tular ditonton 2 juta kali

Sponsored

Dalam majlis akad nikah pasti pengantin perempuan tentu akan tersenyum malu namun bagi pihak lelaki pula pasti akan berdebar-debar saat akad nikah kerana ramai mata yang akan tertumpu kepada dirinya. Itu belum lagi Tok Kadi mengusik, makin nervous la pengantin lelaki.

Begitulah juga yang perlu diharungi oleh pemain bola sepak terkenal, Safawi Rasid apabila pada malam tadi dia disatukan dengan wanita pilihan hatinya, pempengaruh Syifa Melvin. Selepas beberapa hari menjadi tekaan ramai, akhirnya mereka disatukan dengan sekali lafaz.

Sponsored

Akhirnya Syifa Melvin dan Safawi disatukan

Meskipun begitu berbalik pula momen Tok Kadi, Syifa Melvin dan Safawi Rasid juga sempat diusik namun ia bagi mengurangkan rasa nervous Safawi Rasid apabila menjadi tumpuan ramai dihadapannya.

Sponsored

‘Tak nak tukar dengan saya,’ antara gurauan Tok Kadi terhadap pasangan sama cantik sama padan tersebut apabila klip video pendek momen bahagia tersebut turut tular mendapat perhatian 2 juta kali ditonton.

Gurauan buat ramai terhibur

Sponsored

Warganet diruangan komen bagaimanapun merasa tercuit hati dengan momen tersebut dan sempat berseloroh dengan pelbagai reaksi pula kepada pasangan berkenaan.

‘Hahahaha amboi next level ekk sekarang, juru nikah punya gurau ekk hahaha…’

‘Tahniah Syifa dan Safawi. Selamat pengantin baru. Moga kekal bahagia sampai syurga’

Safawi

‘Confirm tok kadi ni balik rumah auto tidur luar’

Safawi