“U tak tua-tua pun”- Kecantikan Fiza Sabjahan dibualkan netizen

Sponsored

Buat penonton siaran TV3 tentu pengacara bernama Fiza Sabjahan ini tidak asing lagi wajahnya bagi anda. Fiza Sabjahan atau nama sebenarnya Siti Hazfizza Aswaty Sab Jahan merupakan seorang pengacara televisyen Malaysia.

Malah dia juga begitu terkenal sebagai salah seorang pengacara rancangan popular di TV3 berjudul Wanita Hari Ini. Malah sejak akhir-akhir ini juga, pengacara berusia 40 tahun ini mendapat perhatian ramai di media sosial.

Sponsored

Jadi perhatian di media sosial

Walau bagaimanapun, Fiza Sabjahan sekali lagi membuatkan ramai pengguna media sosial memberikan tumpuan terhadap dirinya selepas dia sendiri memuat naik satu rakaman video buat tatapan umum. Nampaknya pengacara terkenal ini berkongsikan video disebalik tabir ketika mengacara rancangan Wanita Hari Ini.

Sponsored

Namun begitu ternyata ramai lebih tertarik dengan kecantikan Fiza Sabjahan apabila ada yang mengikuti perkembangannya sejak dahulu merasa terkedu dengan dirinya yang sentiasa cantik.

Perkongsian Fiza Sabjahan selain kecantikan dirinya dipuji, ia juga membuatkan kejayaannya yang diikuti penonton TV3 menjadi perbualan apabila dia dilihat bermula dari bawah yang kini telah berjaya menjadi salah seorang pengacara popular.

Sponsored

‘Fiza Sabjahan ni aku ingat lagi dia dari bawah dulu, sekarang dah berjaya atas usaha yang dia buat. Tahniah’

‘Lawa gila. Dari aku kuar dari perut mak aku sekarang dah 20 lebih macam tu je muka dia’

‘Tak pernah tua sentiasa nampak muda, minat dari kecik dia ni jadi pengacara’