Video Puteri Sarah jadi tumpuan ramai, “Disaat laki-laki itu membuangku…”

Sponsored

Pelakon, Puteri Sarah Liyana sering menjadi sorotan ramai terutama di media sosial miliknya apabila apa-apa sahaja dikongsikan tentu mendapat perhatian. Menerusi Instagram miliknya juga tidak henti-henti pelakon ini menerima komen yang mendoakan agar dia kuat.

Namun begitu, terbaharu muat naik Puteri Sarah Liyana di Instagram mengikuti satu trend terkini di aplikasi TikTok, “Disaat laki-laki itu membuangku seperti sampah, lalu ada laki-laki lain yang mengambil dan memperlakukan saya seperti hal yang berharga,” menarik perhatian ramai sekali lagi.

Sponsored

Mana tidaknya, laki-laki yang dimaksudkan yang mengambil dan memperlakukan dirinya seperti hal yang berharga itu adalah anak lelakinya sendiri, Syaikhul Islam.

“My lil’ protector, Syaikhul Islam,” tulis Puteri Sarah Liyana pula di ruangan kapsyen menerusi posting yang dilakukan di Instagram peribadinya itu. Selain merasa sebak dengan perkongsian video tersebut, orang ramai nampaknya menghujani ruangan komen dengan mendoakan yang terbaik buat Puteri Sarah Liyana.

Sponsored

“Semoga Sarah bertemu jodoh dengan lelaki yang benar-benar lelaki. Bukan yang suka membelakangi & menipu isteri serta anak-anak”

“Selalu ku ulang-ulang video ini. Tapi selalu juga aku merasa hatiku terisis”

Sponsored

“Semoga kebahagiaan selalu mengiringi setiap langkahmu & anak-anak Puteri Sarah Liyana”

“Dont worry Sarah. Permata akan tetap bersinar walau dibuang kemana pun. Bukan macam batu tepi jalan”

“Abang, jaga mama dengan adik elok-elok tau…”