“You ingat saya tak mintak izin”- Boss James minta jangan kaitkan dia dengan orang lain

Sponsored

Nampaknya selepas isu seorang Tiktoker didakwa curang dengan pekerja sendiri menyebabkan seorang Tiktoker lain yang terkenal dengan panggilan Boss James turut terpalit sama. Walau bagaimanapun, dalam keratan video ketika Boss James live di platform akaunnya, nasihat Boss James menarik perhatian ramai.

Boss James bagaimanapun tidak backup mana-mana pihak dan selain itu dia sempat berkongsikan kisah tentang ibu dan ayahnya. Jadi dia berkata dirinya tidak akan memasukkan kehidupan peribadi dalam perniagaannya.

Sponsored

Dia berharap peminat Boss James memahami cerita tersebut selain dia berkata sepatutnya yang disokong kerana content dihasilkan yang mana dirinya cuba untuk membawa kebaikan buat semua.

“Habis ko ingat video-video bagi sumbangan itu tipu punya? Hello aku pergi tempat orang buat video tau, kalau orang lain tak yakin dengan aku, mereka bagi aku buat video ke? You ingat saya tak mintak izin post video semua, buat content… orang lain pun tahu kita buat content tapi kita buat benda baik.”

Sponsored

Tetap teruskan dan tidak kisah apa orang kata

Boss James bagaimanapun menegaskan dia tidak marah tetapi stress apatah lagi ada yang bertanyakan tentang isu yang berlaku namun dia meminta agar jangan kaitkan dia dengan orang lain.

Sponsored

Senang citer, jangan libatkan Boss James dalam hal ni. Muktamad, dia tak backup mana-mana pihak. Bagi dia dua-dua salah

Aku harap aku ada mindset macam Boss James. Matang betul cara fikir

Sabar bos, hidupkan dunia ni memang macam-macam ragam manusia. Tak payah fikir lah. Hidup kena cool

Boss James

Cara orang cerdik bercakap dan berhadapan dengan situasi yang mencabar

Boss James
Boss James