“Cantik tak sombong”- Klip video di majlis kahwin buat ramai ‘tertumpu’ kejelitaan Mia Ahmad, video ditonton hampir 1 juta kali

Sponsored

Mia Ahmad pernah mencetuskan fenomena dalam dunia drama tempatan apabila lakonannya dalam drama bersiri berjudul Hati Perempuan memegang watak bernama Yuhanis. Walau bagaimanapun, Mia Ahmad kini bahagia disisi suami, Mohd Izham Tarmizi dan memiliki sepasang cahaya mata yang diberi nama, Sayf Issa dan Iris.

Malah keluarga selebriti ini bakal menerima kehadiran cahaya mata ketiga yang mana Mia Ahmad kini sedang hamil. Baru-baru ini pula, Mia Ahmad bagaimanapun menjadi sorotan ramai apabila gelagat comelnya sempat dirakam seorang individu sehingga video Mia Ahmad mendapat perhatian hampir jutaan kali ditonton ramai.

Sponsored

Video Mia Ahmad jadi perhatian

Melalui satu perkongsian klip video ini membuatkan ramai tertumpu kepada Mia Ahmad yang dilihat menghadiri di majlis perkahwinan. Dia bersama suami dan anak-anak dilihat memakai busana warna yang sedondon. Seri Mia Ahmad yang kini juga sedang hamil anak ketiga membuatkan kejelitaannya turut dipuji ramai.

Sponsored

Muat naik video ini mengundang ramai yang ‘hadir’ dimana tidak hanya kejelitaan Mia Ahmad sahaja dipuji malah penampilan isteri kepada penjaga gol terkenal ini turut menerima pujian ramai kerana kelihatan sopan.

@ummi_andra9

Excited semalam rezeki dapat jumpa artis kita cantik sgt2.. Tgk dalam medsos cantik, in real lg cantik 💙 will never forget this moment 🫶🏻#fypシ #foryou #miaahmad #artistsoftiktok #artismalaysia

♬ Ya Rabb يارب – Muhajir Lamkaruna

Mia Ahmad terima pujian netizen

Sponsored

Hantaran tersebut meraih hampir 50,000 tanda suka selain menjengah ke ruangan komen netizen juga teringat akan fenomena Mia Ahmad yang membuatkan pemakaian tudung bawal cukup popular disebabkan dirinya satu ketika dahulu.

‘Sebab dia lah bawal crepe famous’

Mia Ahmad

‘Fokus Mia Ahmad’

‘Suka dengan dia ni sejak kahwin…’