‘Crop’ foto, Dini Schatzmann nafi Janna Nick diusik peminat- “Jari pun dah tau”

Sponsored

Menjelangnya hari Raya, ramai peminat tertumpu dengan artis-artis kegemaran mereka. Di Instagram pula menjadi platform ramai artis berkongsikan momen mereka beraya bersama keluarga. Perkongsian pelakon kacak, Dini Azan Schatzmann juga menjadi tumpuan.

Mana tidaknya, bukan hanya wajah tersenyum bahagia Dini Azan Schatzmann sahaja menarik perhatian peminatnya malah tangan disebelah juga membuatkan ramai berteka-teki tentang identiti wanita terbabit.

Sponsored

Perkongsian Dini Azan Schatzmann itu memaparkan ketiga-tiga fotonya yang di crop pula wajah penuh wanita disebelahnya sehingga menjadi perbualan ramai pula diruangan komen. Dalam pada masa sama, nama pelakon Janna Nick juga menjadi sebutan kebanyakan yang berteka-teki identiti wanita disebelahnya itu.

Orang ramai meneka disebelah Dini Azan Schatzmann itu adalah Janna Nick dan lebih menguatkan hal itu selepas ada yang sempat menjengah ke ruangan Instagram pemilik suara lagu Gatal ini turut memakai baju yang sama seperti dalam foto dikongsikan Dini.

Sponsored

Meskipun selepas ditanya peminat Dini Azan Schatzmann terus menafikannya namun orang ramai mendoakan yang baik-baik sahaja buat mereka.

Trying to hide, but it is soo obviously. doa yang baik-baik

Sponsored

Kita kenal la baju tu, semoga bahagia till jannah. Amin

Janna Nick lah sis, cuba tengok IG Janna, sama baju dia pakai

Tak kisah apapun, akak doakan Dini dengan orang sebelah akan sampai jodohnya ya

SumberInstagram