“Dari dulu viral dia beli”- Kereta pink Fazura viral buat ramai terpegun

Sponsored

Siapa sahaja tidak mengenali dengan pelakon dan usahawan popular ini, Fazura yang juga merupakan isteri kepada pelakon Fattah Amin. Mereka boleh dikatakan tidak pernah terlepas daripada menjadi sorotan ramai di media sosial.

Baru-baru ini pula, ramai terpegun dengan kecantikan Fazura selepas dia muncul di satu program. Fazura yang sentiasa kelihatan jelita dan melihatnya mengayakan busana serba merah menyebabkan dirinya sekali lagi menjadi buah mulut ramai.

Sponsored

Sangat cantik!

Walau bagaimanapun, dalam perkongsian Fazura terdapat juga sebuah kereta berwarna pink yang terselit dalam posting tersebut yang mana dalam pada masa sama menyebabkan ramai begitu tertarik.

Sponsored

Ini kerana kereta dikongsikan Fazura itu memiliki aura tersendiri apatah lagi yang dibawanya pula oleh Fazura sekali gus peminat dan warganet turut terpegun dengan dirinya. Manakan tak, nampak begitu menarik apatah lagi warna pink tersebut begitu ‘kena’ dengan selebriti jelita ini.

@fazura.klstokis

Pink for Fazura 😍💞 Cer teka kereta ape tu faz naik? 😍💞 #fazura #fattzura #missfazura #fazuraofficial

♬ Pink Venom – BLACKPINK

Menerusi ruangan komen, ramai berteka-teki tentang jenis kereta dipakai selebriti ini dan harganya selain warganet juga memberikan pujian dengan sikap humble ibu kepada Nur Fatima Aisya ini.

Sponsored

‘Fazura naik proton pun nampak mahal sebab muka mahal’

‘Perdana paling baru tu kan, mahal gak ni 100k lebih kan’

Fazura

‘Ni anak aku nampak ada dia suruh cat pink, selalu cakap nak beli kereta color pink huhu’

Fazura

‘Tak melebih-lebih pun dia ni, steady. Dia yang bersahaja orang lain yang mengeletis. Steady Zura’