Dayah Abam sebak dapat hadiah potret keluarga, “Bersatu family ni walaupun hanya dalam gambar”

Sponsored

Beberapa hari lalu genap tiga tahun Allayarham Abam Bocey pergi meninggalkan isteri dan anak tercinta. Pemergian Allahyarham dirasai ramai peminat dan rakan selebriti.

Terbaharu balu Allahyarham Abam, dikenali dengan nama Hidayah telah berkongsikan menerima hadiah potret keluarga yang diberikan oleh seorang cukup kreatif. Dalam perkongsian tersebut dilihat Hidayah atau lebih mesra dengan nama Dayah Abam sebak dapat hadiah potret keluarga.

Sponsored

Dalam potret tersebut dilihat Allahyarham bersama Dayah dan anak mereka, Syed Uthman Hamzah. Hasil kreativiti pemilik akaun TikTok dengan nama creativefactory_painting ini berjaya menghasilkan potrey keluarga ini.

Berikut adalah perkongsian yang memaparkan Dayah Abam sebak dapat hadiah potret keluarga mereka bersatu biarpun hanya dalam lukisan:

Sponsored

Di ruangan kapsyen, Dayah akui hadiah potret keluarga ini sangat bernilai buatnya. Malah Dayah juga sempat memberitahu pada 10 Februari 2023 genap tiga tahun pemergian suaminya, Syed Umar Mokhtar atau lebih dikenali dengan nama Abam.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet akui turut sebak dengan perkongsian rakaman ini. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen ini:

Sponsored

“MasyaAllah cantiknya..Bersatu family ni walaupun hanya dalam gambar. Semoga Allah satukan family ni di syurgaNya nanti..”

“Menangis saya tengok…Nampak di mata Hidayah sebenarnya dia tak kuat tapi demi anak dia tabah..Menangis dari dalam…”

“Punyalah nampak Dayah sayang sangat arwah suami..Tergamak tuduh Dayah bukan2”

“Ok, memang tak leh tahan, aku menangis. I know how it feels..Semoga dayah diberi kekuatan yang luar biasa Dayah…”