Imbas Kembali Kisah Cinta Dengan Sharnaaz, Shila Amzah Dikritik, “Laa Tak Move On Lagi Ke?”

Sponsored

Baru-baru ini, penyanyi Shila Amzah telah mengadakan sebuah konsert yang dinamakan sebagai ‘Shila Amzah Journey To The Future Live Tour’ di Plenary Hall, KLCC. Rata-rata peminat yang menghadiri konsert tersebut meluahkan rasa kagum dan terpukau dengan persembahan yang dibawakan Shila Amzah.

Turut tular di media sosial, sebuah video di mana Shila sempat berbual dengan peminatnya sebelum memulakan persembahan. Difahamkan, Shila menceritakan kembali mengenai kisah percintaannya dahulu yang menjadi inspirasi kepada lagu ciptaannya ini.

Sponsored

“Haa masa tu lah, bila dia layan I tak okay, so benda suka ke tak suka ke memang akan jadi lagu.”

Dalam masa yang sama, Shila turut memberitahu ramai yang meminta dia dan bekas kekasihnya itu untuk kembali bersama. Walaupun tidak ada menyebut nama sesiapa, ramai yang menganggap penyanyi itu merujuk kepada kisahnya bersama Sharnaaz Ahmad yang merupakan bekas kekasihnya dahulu.

Sponsored

“So saya pun dah move on. Sekarang orang suruh dia balik dengan… it’s okay! Nama saya tak disebutkan lagi! Saya suka!”

Namun menurut Shila, kini dia berasa gembira apabila namanya tidak lagi disebut sebaliknya orang ramai mendoakan bekas kekasihnya itu bersama orang lain. Sebelum menyanyikan lagu ‘Masih Aku Cinta’, Shila turut berseloroh perlu mengingati semula kisah percintaannya itu untuk menghayati lagu yang akan dinyanyikan.

Sponsored

Reaksi netizen

Meninjau di ruangan komen, lain pula reaksi yang diberikan oleh netizen apabila ramai yang meluahkan rasa kurang senang dengan tindakan Shila mengimbas kembali kisah lama itu. Malah ada juga yang tertanya-tanya sama ada penyanyi itu masih belum ‘move on’ dengan bekas kekasihnya itu selama ini.

“Dia alright ke tak?”

“Ntah pape je Shila ni sekarang hm.”

“Laaa tak move on lagi ke?”

Sementara itu, anda boleh juga baca kisah-kisah lain yang menarik di Syor.

Sumbertik tok