Isu lelaki dan ex, Shuhada & Ruhainies berbalas komen- “Terkena dengan isu…”

Sponsored

Pelakon, Ruhainies tampil dengan drama terbaharu ditayangkan di kaca televisyen berjudul Bintang. Kali ini pelakon jelita berkenaan digandingkan dengan pelakon kacak, Daniel Fong yang sudah beberapa episod ditayangkan di TV3 sejak 6 April lalu.

Ruhanies bagaimanapun diruangan Instagram turut berkongsikan perkembangan drama baharunya itu dimana satu perkongsian foto bersama pelakon Daniel Fong yang disertakan kapsyen panjang bercakap tentang lelaki dan bekas kekasih menjadi tumpuan.

Sponsored

“Korang percaya tak kalau lelaki tu cakap dia dah move on from his EX, tapi just nak remain as friend je? Hahahaha. Ni dia buat lawak je korang tengoklah episod malam ni.”

“Yerrr jeee dah move on, silakan check partner masing-masing lepas tengok episode malam ni k! Selamat bergaduh. See you guys in a bit! 9pm on Tv3malaysia.” Tulis Ruhanies membicarakan tentang lelaki dan bekas kekasih.

Sponsored

Pun begitu, ternyata Shuhada turut meninggalkan komennya yang tergelak dengan isu tersebut dan Ruhainies juga berbalas komen dengannya. Terdahulu pernah tular rakaman video mereka bersama di media sosial.

Terbaharu, mereka dilihat berbalas komen pula apabila Ruhainies juga terkedu kerana kapsyen ditulis tentang drama baharunya itu terkena dengan isu yang dihadapi Shuhada namun dia meminta agar Shuhada jangan bimbang kerana dalam drama Bintang itu memaparkan lelaki tersebut tidak pernah move on dari awal.

Sponsored

Alamak. Caption terkena dengan issue dia pula tapi…

SumberRuhainies