Jawapan Neelofa spekulasi hamil anak kedua, “kalau nampak perut besar tu, maksudnya…

Sponsored

Sebelum ini kecoh di media sosial dengan adanya dakwaan selebriti dan usahawan terkenal, Neelofa dikatakan hamil. Ini adalah susulan dari tularnya video figura disegani ramai duduk di kerusi roda ketika berada di lapangan terbang.

Menguatkan lagi dakwaan ini apabila Neelofa dilihat mengusap perut ketika di majlis hari jadi anak pertamanya, Bilal baru-baru ini. Bagaimanapun sehingga kini Neelofa memilih tidak mendedahkan mengenainya kepada umum.

Sponsored

Jawapan Neelofa..

Terbaharu, jawapan Neelofa hamil anak kedua atau pun tidak telah pun terjawab. Memetik laporan Astro Gempak, jawapan Neelofa spekulasi hamil adalah dia enggan menafikan atau mengesahkan yang dirinya sedang hamil.

Namun Neelofa akui lebih selesa membiarkan perubahan fizikal untuk menjawab segala persoalan mengenainya. Kata Neelofa perkara yang belum pasti baginya tak perlulah dihebahkan.

Sponsored

Kata Neelofa

“Perkara belum pasti, bagi saya tak perlulah kita hebah-hebahkan lagi. Sama la macam perkahwinan dan kelahiran. Kita layan apa saja komen dan hargainya.

“Kalau pregnant pun kalau dah nampak perut besar tu, maksudnya InsyaAllah (hamil). Just go with the flow. Kalau hamil anak kedua, ketiga, ini juga pendirian saya,” jawapan Neelofa spekulasi hamil.

Sponsored

PU Riz minta doa baik-baik

Malah suami kepada Neelofa, PU Riz turut menyokong kata-kata isterinya itu dan meminta orang ramai untuk doakan yang baik-baik.

Terdahulu perkongsian video oleh seorang pengguna TikTok memaparkan selebriti ini dengan sedikit perubahan fizikal dan sedang mengusap perutnya membuatkan warganet membuat spekulasi Neelofa hamil anak kedua.