“Kami mahukan muka natural begini”- Peminat tertumpu wajah Hael Husaini lepas dikongsikan video ini

Sponsored

Penyanyi dan model tersohor, Hael Husaini bukanlah selebriti baru malah kejayaannya sebagai seorang anak seni membuatkan dia berhasil menempa nama sebagai salah seorang selebriti lelaki yang popular disebabkan bakat. Lihat sahaja beberapa lagunya yang memenangi Anugerah di Anugerah Juara Lagu.

Sejak akhir-akhir ini pula, wajah kacak Hael Husaini sering menjadi perbualan. Meskipun mendapat pujian rasmi sehingga digelar sebagai Oppa kerana kelihatan seperti artis Korea namun ada juga yang mempertikaikan perubahan pemilik suara lagu Haram ini.

Sponsored

Wajah jadi bualan lagi

Tidak cepat melatah, Hael Husaini sentiasa berkongsikan perkembangannya di media sosial malah menerusi akaun TikTok miliknya. Pun begitu, baru-baru ini pula dengan kapsyen ringkas ’18 again’ ditambah pula dengan dimuat naik rakaman video dia tersenyum membuatkan wajahnya sekali lagi menjadi perhatian.

Sponsored

Ramai tertumpu terhadap wajah Hael Husaini yang disukai ramai kerana kelihatan lebih natural seperti ini berbanding yang pernah tular sebelum ini. Ada juga yang memandangnya seperti iras artis Korea, Ji Chang Wook.

Walau bagaimanapun kebanyakan peminat dan warganet akui lebih menyukai wajah Hael Husaini sebegitu yang membuatkan ada peminat teringat akan momen ketika penyanyi ini menyertai rancangan Akademi Fantasia (AF).

Sponsored

Ni la muka Hael masa muka masuk AF dulu

Lahh, kan hensem macam ni..yang aritu pehal tacod

Tak makeup lagi hensem, natural

Ni baru cute