“Lain macam trend akak ni”- Cubaan isteri ‘prank’ Sofyank tapi lain jadi hiburkan ramai

Sponsored

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan personaliti media sosial bernama Sofyank ini apabila kelebihannya dalam mengedit video menjadi luar biasa mencetuskan dia antara anak muda yang begitu mendapat perhatian ramai di Malaysia.

Sofyank juga mempunyai ramai peminat dan pengikut dan setiap dikongsikannya tentu sahaja menjadi bualan hangat di media sosial. Mana tidaknya, setiap video yang diedit tentu nampak gempak jika dihasilkan olehnya.

Sponsored

Video Sofyank jadi tumpuan lagi

Walau bagaimanapun, kali ini isteri Sofyank yang dikenali sebagai Nabilah Ramli turut terlibat apabila gadis pilihan hatinya yang dikahwini pada Jun tahun lalu ini cuba untuk melakukan prank namun ternyata lain pula jadinya.

Sponsored

Isteri Sofyank dalam video dikongsikan ini dilihat cuba prank personaliti media sosial terkenal itu dengan melepaskan tangannya dan melihat dia berjalan seorang diri namun ternyata pengakhiran video membuatkan dia juga terkejut.

@sofyank96

Bila dia nak prank kita, tapi kita prank dia balik 🕊️ Thankyou @Goran for the 3D assets, I really have fun animate it 😂 #9forstvid

♬ original sound – Sofyank96 – Sofyank96

Hantaran tersebut juga dikongsikan oleh Sofyank yang berkata diruangan kapsyen, “Bila dia nak prank kita, tapi kita prank dia balik,” itu mengundang ruangan komen dihujani dengan reaksi terkedu warganet yang tidak menyangka akhir video tersebut.

Sponsored

‘Hebat ah terbang terus’

‘Another level punya capcut ni version premium ye’

‘Terbang-terbang tak ingat bini’

Sofyank

‘Weyhh terbang terus’

Sofyank

Sekadar info, Sofyank atau nama sebenarnya Mohd Sofian Abdulllah selamat disatukan dengan gadis pilihan hatinya itu pada 11 Jun 2022.

Sumbersofyank96