Pelakon Watak ‘Kahar’ Mengaji, Ramai Puji Kemerduan Suaranya – “Makhraj Pun Dia Jaga”

Sponsored

Hampir ke penghujung, drama Projek High Council menjadi antara fenomena hari ini. Sebuah karya di bawah Astro Originals dengan barisan pelakon baru dan lama menjadikan drama ini menarik dengan jalan cerita agak berbeza dari kebiasaan yang dipaparkan di televisyen.

Antara pelakon yang menjadi perhatian adalah Amir Ahnaf sebagai Kahar, Naim Daniel sebagai Azam atau Ayam, Nadhir Nasar sebagai Naim, Azhar Sulaiman sebagai Firdaus Ismet dan ramai lagi.

Sponsored

Salah seorang pelakon Projek High Council, Amir Ahnaf baru-baru ini telah mencuri perhatian ramai. Amir Ahnaf pelakon ‘Kahar’ mengaji telah membuatkan ramai ‘tertawan hati’.

Manakan tidak, Kahar adalah satu karakter antagonis dalam karya fenomena tersebut dan watak yang dibintanginya itu sangat menjadi hinggakan ramai terikut-ikut skripnya.

Sponsored

Namun dalam rakaman ini, Kahar mengaji siap dengan lenggok dan suara merdu membuatkan ramai jatuh hati. Berikut adalah perkongsian rakaman tersebut yang telah mencuri perhatian ramai:

Lain betul personaliti Amir Ahnaf dalam video ini dengan karakter Kahar yang dilakonkan oleh pelakon baru tersebut. Malah meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet tinggalkan reaksi memuji dan jatuh hati untuk dijadikan calon suami.

Sponsored

Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian tersebut:

“Inilah calon suami saya yang sesuai bila tengah mengaji”

“Bila bercakap macam suara Kahar Kapla, bila mengaji macam suara Imam Masjid Nabawii. Lovelaa suara Amir”

“Baru rasa nak comment yang bacaan dia lunak betul. Selalu dia lalu fyp tak rasa apa”

SumberTikTok