Puteri Sarah Minta Syamsul Yusof Jangan Putar Belit Cerita, “Cukuplah Play Victim…”

Sponsored

Walaupun Syamsul Yusof sudah pun mengaku dia telah berkahwin dua dengan Ira Kazar, nampaknya kemelut rumah tangga pengarah filem itu masih lagi belum reda. Semalam, Syamsul Yusof tampil menjelaskan punca dan mengapa dia memilih untuk menyekat WhatsApp dan akaun isterinya, Puteri Sarah.

Pengarah filem itu juga meminta Puteri Sarah untuk berhenti membuka aib rumah tangga mereka sebaliknya duduk berbincang untuk menyelesaikan masalah mereka. Video ini dimuat naik susulan kenyataan Puteri Sarah yang meminta Syamsul untuk melepaskannya.

Sponsored

Jangan putar belit cerita

Kenyataan yang dikeluarkan oleh Syamsul ini kemudiannya menerima reaksi balas dari Puteri Sarah yang meminta suaminya berhenti memutar belit cerita. Menurut ibu kepada dua cahaya mata ini, Syamsul perlu berhenti ‘play victim’ dalam hal ini dan membuatkan seolah-olah dia tidak bersalah dalam kemelut rumah tangga mereka ini.

“Twistlah cerita selagi boleh. Takpelah nak minta lepas pun. Haa jangan lepas ni twist lagi cerita pula ‘Sarah yang minta lepaskan sangat, saya tak nak. Selama ni saya sayang dia.’ Cukuplah dengan drama play victim ni…”

Sponsored

Terdahulu, Puteri Sarah meminta Syamsul untuk menceraikannya dan memberitahu dia tidak sanggup untuk dimadukan dengan cara begini. Menurutnya, dia terpaksa memaklumkan perkara itu di Instagram memandangkan nombor dan akaunnya telah disekat Syamsul.

Puteri Sarah memberitahu Syamsul telah menyekat nombornya di WhatsApp selama setahun membuatkan sukar untuk menghubunginya. Sekadar info, Syamsul Yusof membuat pengakuan telah berkahwin dua pada minggu lalu dengan Ira Kazar di Thailand.

Sponsored

Sementara itu, anda boleh juga baca kisah-kisah lain yang menarik di Syor.

Sumberinstagram