“Sakit perut aku suka”- Aliff Syukri ‘gelabah’ Bonda Rozita dapat ‘gift besar’ oleh Sultan Pemurah cuit hati ramai

Sponsored

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan keluarga usahawan terkenal, Bonda Rozita Ibrahim yang juga merupakan seorang pengasas Kosmetik Sendayu Tinggi. Selain dikagumi dalam dunia perniagaan, sikap Bonda Rozita juga disenangi oleh ramai.

Menerusi media sosial juga, Bonda Rozita antara yang mempunyai ramai pengikut kerana perkongsiannya sering memuatnaik tentang ilmu atau tips. Walau bagaimanapun, siapa menyangka dapat melihat usahawan popular ini disatu platform yang mengundang juga dirinya viral.

Sponsored

Bonda Rozita jadi tumpuan ramai

Dalam video siaran secara langsung yang sempat dirakam sedutan lucu antara Bonda Rozita dan anak lelakinya, Datuk Seri Aliff Syukri ini membuatkan ramai terhibur kerana seperti umum ketahui, sesiapa yang menyinggah melihat video live dalam platform tersebut pengguna dapat memberikan hadiah atau gift yang pelbagai jumlahnya.

Sponsored

Ternyata dalam pada Bonda Rozita dan Datuk Seri Aliff Syukri berborak dalam video siaran secara langsung itu, kehadiran Sultan Pemurah iaitu individu yang pernah viral kerana sporting memberikan gift mahal kepada sesiapa sahaja turut memberikan beberapa gift kepada mereka yang mengundang rasa teruja Aliff Syukri.

@iema.dearieshop

lawak @alifsyukriterlajaklaris excited @sultan_taufiq bagi gift kat @ibondarozitaibrahim 😂😂😂 #sultan #bondarozitaibrahim

♬ original sound – iema.dearieshop – iema.dearieshop

Bonda Rozita dapat gift, Aliff Syukri pula teruja membuatkan ramai terhibur dengan gelagatnya sehingga ada yang tidak dapat menahan ketawa mereka.

Sponsored

‘Lawak mak dia mula-mula dapat gift bagitahu follower dia tak nak gift’

‘Keras perut suka mak dia marah dato’

‘Sakit perut aku ketawa adoii’

‘Orang kaya pun seronok bila dapat hadiah’

Bonda Rozita