“Saya dan Sha tak single…”- Video Ubai & Shila Amzah tarik perhatian ramai lagi

Sponsored

Sejak kelmarin tular satu rakaman video antara penyanyi terkenal, Shila Amzah dan selebriti media sosial yang dikenali sebagai Ubai apabila mereka didakwa bercinta. Dakwaan tersebut bermula selepas Shila Amzah dikatakan tersasul memanggil Ubai dengan panggilan ringkas sayang, ‘Yang’.

Gelagat sweet mereka itu bagaimanapun tular mendapat perhatian ramai yang juga gembira dengan dakwaan tersebut apabila ada peminat turut sudah dapat agak tentang hubungan mereka itu. Walau bagaimanapun, terbaharu nampaknya semakin jelas peminat tentang Shila Amzah dan Ubai selepas mereka didakwa bercinta.

Sponsored
@mrtuppe

Kisah yang. @shilaamzahofficial tak single. Ubai pun tak single 🤭🤭🤭😍😍 #shibai #shilaamzah #shilaubai

♬ original sound – MrTuppe – MrTuppe

Menerusi beberapa rakaman video pendek yang tular memaparkan Shila Amzah dan Ubai membuat video live di media sosial bersama. Kelihatan Ubai mengatakan dia dan penyanyi tersebut sama-sama tidak lagi single.

Meskipun tidak memberikan kenyataan yang tepat mengenai hubungan mereka namun kedua-duanya seolah-olah mengiyakan gosip yang menjadi perbualan antara mereka ini. Ubai dan Shila Amzah bagaimanapun sebelum ini acap kali dilihat meluangkan masa bersama.

Sponsored
@mrtuppe

Replying to @abcde.fcx yang lebih SHAAAAAYANGGGG 😍 #shibai #shilaubai #sayang @shahilaamzah

♬ original sound – MrTuppe – MrTuppe

Video mereka ternyata membuatkan peminat Shila Amzah juga tersenyum gembira dengan gelagat sweet dia dan Ubai yang dikatakan nampaknya sudah tidak sorok lagi tentang panggilan sayang. Menerusi video sebelum ini, Shila Amzah dilihat sempat cover momen dimana dia terpanggil Ubai dengan panggilan Yang.

‘Ishh aku lah hampa ni, lekaih lah bagi halal kan masing-masing’

Sponsored

‘Apa sayang, terang now dah tu’