“Siapa tu…”- Diperli dalam video ‘live’, Puteri Sarah pelik komen2 semua dari ‘fake akaun’

Sponsored

Sejak malam tadi, tular beberapa rakaman video yang memaparkan Puteri Sarah Liyana membuat video live di satu platform. Pelakon jelita ini semakin menjadi perhatian di media sosial malah setiap perkembangannya antara yang dinanti-nantikan oleh ramai peminat.

Kembali aktif dalam dunia lakonan dan sebagainya, Puteri Sarah Liyana dilihat berniaga pula dalam video secara langsung itu. Walau bagaimanapun, ternyata Puteri Sarah Liyana tidak terlepas juga daripada menerima komen kurang senang netizen. Selebriti jelita ini ternyata membuatkan orang ramai terhibur dengan caranya menjawab komen kurang senang itu.

Sponsored
@najeehahhq

Ok semua dah boleh tukar idola masing-masing & support Duta Najeehah sekarang 🫣 #najeehahbrand #puterisarahliyana #puterisarahliyanaterkini #fyp #fypシ

♬ Dj Terompet Pemersatu Bangsa – PAMOKHOL ID

Puteri Sarah berkata dia merasa kesian dengan komen-komen yang sengaja menyakitkan hatinya. “Awak punya idola tak layan awak, lepas tu awak terpaksa cari perhatian dekat kita punya komen. Awak tukarla idola awak, idola awak saya. Saya layan…” katanya.

Tidak hanya itu, terdapat komen yang bertanyakan Puteri Sarah “Duit dah habis ke”. Puteri Sarah bagaimanapun akui tidak melayan komen sedemikian namun dia merasa pelik semua komen sebegitu ditinggalkan oleh fake akaun.

Sponsored

Menjengah ke ruangan komen, netizen memuji Puteri Sarah yang pandai menjawab komen-komen sebegitu dan rata-ratanya turut terhibur dengan telatahnya yang dikatakan semakin kelakar.

“Pandai Sarah jawab netizen”

Sponsored

“Sarah ni pandai buat lawak sekarang, hari tu Sinar Harian”

“Setuju Sarah, haha pedih ulu hati”

“Puteri Sarah pun masuk air, terbaik ar”