Wajah kacak Amir Afnaf pula viral, “Bapak hensem…”

Sponsored

Drama bersiri Projek High Council nampaknya berjaya membuatkan ramai tertumpu tidak hanya jalan cerita malah bakat baharu daripada pelakon-pelakon muda yang membintangi drama tersebut juga tidak kurang hebatnya sehingga viral di media sosial.

Walau bagaimanapun, bermula daripada pelakon utama Projek High Council iaitu Mierul Aiman dan ternyata terbaharu pelakon yang membawa watak sebagai Kahar iaitu Amir Ahnaf pula tidak henti-henti menjadi perhatian dan perbualan. Ini kerana, kemunculannya di acara Gempak Most Wanted Award 2022 yang berlangsung pada malam tadi mengejutkan ramai.

Sponsored

Jadi perhatian di media sosial

Mana tidaknya, dia yang hadir memakai suit serba hitam merah membuat kemunculan di atas pentas mengundang rasa terkedu peminatnya sehinggakan hangat diperkatakan di media sosial selepas rakaman wajahnya turut tular dikongsikan ramai.

Sponsored
@d1luvs

AMIR HANDSOME SANGAT TV PUN LAG NYAH 😭😭🔥🔥 I LITERALLY GASPED

♬ original sound – ‘*•.¸♡ di ♡¸.•*’ – ‘*•.¸♡ di ♡¸.•*’

Rata-rata warganet dan peminat pelakon tersebut turut teruja melihat penampilannya secara mengejut itu dan tampil dengan penuh gaya di pentas acara Gempak Most Wanted Award 2022 sehingga menerima pujian ramai dengan wajah kacaknya itu.

“Bapak hensem sory do Mierul but Amir…”

Sponsored

“Jangan la buat saya menggelupur encik”

“Makin hari makin handsome payah ah camni”

Di ruangan komen ada juga yang mengatakan pelakon kacak ini seperti pelakon senior popular yang tidak hanya kacak malah begitu berbakat, Faizal Hussein.

“Ada vibes Faizal Hussein”

Sumberd1luvs