Dulu tular tersenyum2 di waktu ‘live’ bola, kini Syifa Melvin & Safawi atas pelamin – “Masa ni dorang dah tunang”

Sponsored

Rasanya ramai yang masih ingat akan satu kejadian yang terjadi buat pelakon dan pempengaruh, Syifa Melvin ketika menjadi penonton di salah satu perlawanan bola sepak untuk memberikan sokongan buat skuad Harimau Malaya di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Syifa Melvin tular disebabkan dirinya dirakam secara live sehingga kelihatan di skrin besar dalam stadium tersebut. Malah lebih membuatkan ramai warganet tercuit hati kerana rata-ratanya cair Safawi Rasid kantoi turut tersenyum. Ini disebabkan kamera yang tiba-tiba menghala ke arah mereka seolah-olah ingin mengusik Syifa Melvin dan Safawi Rasid.

Sponsored

Masing-masing tersenyum

Meskipun begitu, terbaharu video tersebut ternyata kembali tular menjadi sorotan ramai menerusi platform ini. Mana tidaknya, daripada tersenyum di perlawanan bola sepak kini masing-masing tersenyum pula di atas pelamin apabila pada Isnin lalu mereka disatukan sebagai pasangan suami dan isteri.

Sponsored

Mengingat kembali kejadian tersebut, hubungan cinta Syifa Melvin dan Safawi Rasid menerima pujian kerana tidak over dan bercerita kepada satu dunia meskipun ramai yang sering berteka-teki mengenai hubungan mereka.

@jwitaaa1

@Syifa Melvin @Safawirasid29 😍😍

♬ bunyi asal – jwita – jwita

Dalam pada itu, ada juga yang tertanya-tanya status hubungan mereka ketika perlawanan bola sepak tersebut itu berlangsung selepas mereka difahamkan telah bertunang awal tahun ini, jadi perlawanan pada Jun lalu dikatakan mereka ketika itu sudah bertunang. Pandai Syifa Melvin dan Safawi Rasid simpan rahsia, puji peminat lagi.

Sponsored

‘Pandai diorang simpan rahsia’

‘Camera pun’

Safawi

Sepadan hensem dan comel sopan takda over dalam percintaan…’

Safawi
Sumberjwitaaa1