Madammu dedah Dayang dibayar ratus ribu, “Kalau Tokti aku rasa dah juta2 ni”

Sponsored

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan penyanyi tersohor, Dayang Nurfaizah apabila bakatnya sebagai seorang penyanyi bersuara padu bertahun-tahun menjadi sorotan ramai menyebabkan dia antara penyanyi dikagumi. Memulakan kerjaya berusia 18 tahun, Dayang Nurfaizah bukanlah nama yang perlu diperkenalkan lagi.

Kejayaan Dayang Nurfaizah membuatkan peminat sentiasa terpukau dengan suaranya sehingga berjaya memenangi pelbagai anugerah besar. Dayang Nurfaizah yang juga acap kali dinobatkan sebagai pemenang Anugerah Juara Lagu (AJL) cukup membuatkan ramai peminat tahu dia bukan calang-calang penyanyi.

Sponsored

Terbaharu, satu muat naik semula oleh seorang individu menyebabkan Dayang Nurfaizah menjadi bualan ramai. Ini kerana, pengasas produk Noir yang dikenali sebagai Eriyca Baiduri atau mesra disapa Madammu menjawab tentang persoalan diterimanya mengenai bayaran buat penyanyi tersohor itu.

Madammu menjelaskan bahawa Dayang Nurfaizah dibayar bukan puluh ribu malah ratus ribu. Madammu bagaimanapun tidak hanya kagum dengan suara Dayang Nurfaizah malah memberitahu dia berpuas hati dengan perwatakannya.

Sponsored

@noirsah_atikah

jutawan noir#ericabaiduri #noirhealthbeauty #tiktok #fyppppppppppppppppppppppp

♬ bunyi asal – Noir Sah Atikah – Noir Sah Atikah

Mendengarkan respon Madammu tentang bayaran Dayang Nurfaizah ada juga yang terkedu namun ramai mengetahui ia tidak mustahil memandangkan dia bukanlah calang-calang penyanyi.

Sponsored

Fuh ratus ribu kot, kaya-kaya’

Dayang

‘Kejut aku bunyi ratus ribu, sekali nyanyi boleh beli rumah sebijik’

Dayang
Dayang

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Hanya Belajar Dari YouTube, Video ‘Transition’ Dihasilkan Mak Cik Ini Raih Pujian Ramai

Rungkai Maksud Pemberian Makanan Dari Anwar Ibrahim, Lelaki Ini Macam ‘Sherlock Holmes’!