“Modal bukannya sikit nak kahwin, besorr…”- Ubai jawab isu kahwin Shila Amzah tapi dikritik

Sponsored

Mendirikan rumah tangga merupakan impian setiap pasangan yang bercinta. Namun ia masih memerlukan setiap pasangan untuk membuat perancangan dengan teliti sebelum disatukan kerana paling utama juga pasangan perlu menyiapkan diri mereka sebelum menempuh alam berkeluarga yang tidak sama ketika masih bujang.

Malah tanggungjawab juga berubah, begitu juga yang difikirkan oleh pempengaruh media sosial, Ubai MZ iaitu kekasih kepada penyanyi tersohor, Shila Amzah. Hubungan cinta antara pasangan ini sering menerima pertanyaan tentang perkahwinan. Namun begitu, menerusi sumber terbaharu Ubai mengaku sudah bersedia membawa hubungannya dengan Shila Amzah ke fasa seterusnya.

Sponsored

Ujar Ubai menerusi mStar, dia sudah membeli cincin buat pemilik suara lagu Patah Seribu tetapi seterusnya masih dalam perbincangan keluarga. “InsyaAllah cincin itu sebagai tanda ke fasa seterusnya. Bila dah beli maksudnya lebih serius. Tapi tak tahu lagi tarikhnya. Masih dalam perbincangan keluarga. Ibu saya juga sekarang kurang sihat. Kita akan melalui proses ikut adat.”

Selain itu, dalam satu perkongsian video juga temubual Ubai dengan beberapa soalan mencetuskan jawapannya menjadi perbualan netizen diruangan komen.

Sponsored
@mstarmalaysia

“Kita ikut adat”… Ubai dah beli cincin, bersedia kahwin Shila Amzah #shilaamzah #mstar #sembangentertainment

♬ original sound – mStar Official – mStar Official

Ada yang memujinya sebagai seorang yang matang meskipun masih muda namun ada juga tidak senangi sikap Ubai selepas mendengarkan temubualnya itu sehingga dia dikritik ramai.

Baru nampak dia ni macam matang

Sponsored

Ramai yang bitter sangat kenapa ya? Sekarang ni Ubai dengan Shila

Ubai dikritik