Netizen tak ‘skip’ tonton iklan, rupanya macam ini Kilafairy bertukar jadi syampu

Sponsored

Apabila sebut tentang iklan, tentu ramai yang tidak menyangka meskipun hanya berdurasi beberapa saat ditayangkan dimana-mana platform namun ternyata ia juga memerlukan usaha yang tersangat gigih untuk memastikan iklan berdurasi pendek itu kelihatan sempurna.

Tidak kiralah apa-apa sahaja jenis produk tentu iklan yang menarik dapat memukau penonton untuk tidak skip ketika iklan mereka ditayangkan. Seperti mana sebuah iklan yang melibatkan selebriti Kilafairy ini juga mencetuskan ada yang akui tidak skip menonton sampai habis tayangan.

Sponsored

Netizen terkedu tonton bts iklan ada Kilafairy

Namun begitu, selepas menonton iklan tersebut disebalik tabir atau bts ternyata semakin terkedu warganet melihat proses untuk membuatkan iklan menarik perhatian penonton. Seorang individu wanita dengan akaun sfeashraa berkongsikan video bts bagaimana dia dan Kilafairy menjayakan satu iklan syampu.

Sponsored

Dalam video asal memaparkan Kilafairy bertukar menjadi syampu, ternyata ketika momen itu wanita terbabit tidak mengerakkan tubuhnya dan perlu fokus.

@sfeashraa

Replying to @Syafiqah Hamidun Here’s a BTS of how Kila Fairy bertukar jadi syampu SAFI Supa🤣 I terpaksa share jugak sbb kelakarrr okayyy hahaha best gila pls the iklan hahaha time shoot I couldnt imagine how the result was gonna be like tapi bila I tgk the full iklan, I was like OH OKAY FAHAM🤣 Watch the full video on Youtube! Search je SAFI Raya Supa Vass nanti dia keluar. #SafiMalaysia #SafiSupaRayaVass #SafiRaya #SafiShayla #SafiSupa @SAFIMALAYSIA

♬ original sound – Sofea Shra – Sofea Shra

Dalam pada itu, menjengah ke ruangan komen orang ramai menghujani dengan reaksi tidak sangka mereka kerana bukan senang untuk menjayakan sebuah iklan.

Sponsored

Eeee ya Allah bukan senang nak shoot for tv commercial ads!!!

Kalau i nganga lama macam tu kan, mungkin air liur dah terkumpul lalu mengalir keluar

Selalu i skip ads dekat YouTube and harini i tengok sampai habis omo

Pro la Sofea! Kalau i dah terketar ketar shaking lalu menggelupur

Sumbersfeashraa