Bodyguard DSAI Curi Tumpuan Sekali Lagi, Sempat Buat ‘Mini Love’!

Sponsored

Sejak dari musim ahli politik berkempen untuk Pilihan Raya Umum ke-15, figura yang dikatakan pengawal peribadi (bodyguard) Dato’ Seri Anwar Ibrahim (DSAI) ini telah pun menjadi buah mulut ramai.

Lelaki ini berbadan tegap dan sering terlihat serius menjaga keselamatan Dato’ Seri Anwar Ibrahim. Kemunculannya di sisi orang penting di Malaysia hari ini menjadi perhatian umum dengan ada yang memuat naik video lelaki tersebut di sosial media.

Sponsored

Disebabkan kemunculan bodyguard DSAI ini di mana juga Perdana Menteri ke-10 ini berada, ramai yang mula tertarik dengannya. Malah terbaharu satu rakaman dengan paparan Bodyguard DSAI di sebuah acara telah mencuri perhatian ramai.

Manakan tidak, dalam rakaman ini lelaki tersebut terlihat lebih santai dan sempat membuat ‘mini love’ pada si perakam video berkenaan. Berikut adalah perkongsian rakaman yang telah mencuri perhatian ramai ini:

Sponsored

Amboi tak sangka sempoi juga rupanya bodyguard DSAI ini! Perkongsian rakaman tersebut telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun jannahjalidar dan meraih hampir sejuta tontonan.

Di ruangan komen, rata-rata warganet teruja menyaksikan perkongsian ini. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan tersebut:

Sponsored

“Mata dia berair weih. Tak sia2 perjuangan semua untuk 24 tahun ni. Air mata gembira”

“Bodyguard paling lama dengan DSAI. Dari rambut belang dia pendek sampai panjang sekarang. Stylo”

“Sekali dengan bodyguard famous”

“Dia antara bodyguard paling lama ikut DSAI”

Sementara itu, ikuti kisah menarik lain yang telah kami sediakan untuk hiburan hari anda seperti berikut:

Sumber: jannahjalidar