“Dia boleh menipu”- Disangka kongsi perangai baik Neelofa, Nabila hiburkan ramai

Sponsored

Gelagat usahawan popular, Neelofa diketahui peminatnya bahawa dia seorang yang mudah terhibur dan apabila ketawa tentu membuatkan peminat juga terikut sama. Bekas pengacara MeleTOP ini nampaknya sekali lagi menarik perhatian warganet dengan perangainya.

Kali ini tidak hanya dirinya malah ibunya, Noor Kartini dan kakaknya, Noor Nabila juga sama mencuit hati warganet selepas satu klip video pendek mereka tular.

Sponsored

Disangka Nabila nak describe Lofa yang baik-baik

Hal ini disebabkan Noor Nabila yang mula berkongsikan perangai baik usahawan dan selebriti terkenal itu namun siapa menyangka ada plot twist ketika perkongsiannya itu sehingga mengundang tawa peminat yang menonton.

Sponsored

Dalam pada itu, netizen dan peminat tercuit hati dengan gelagat Neelofa selepas Noor Nabila berkongsikan perangainya ini sehinggakan kecomelan mereka juga menjadi perbualan ramai diruangan komen.

@lofa.world

muka kering😂😂😂 semangat kita nk dengan Lofa ni berani apa rupanya berani menipu time kecik²😂 #Neelofa #Naelofar #FYP #ForYourPage #fypシ

♬ original sound – lofa.world – lofa.world

“Muka kering, semangat kita nak dengar Lofa ni berani apa rupanya berani menipu time kecik,” kongsi pemilik akaun lofa.world semula yang menyebabkan klip video pendek itu mengundang tawa ramai tentang gelagat dua beradik ini.

Sponsored

“Lofa leh rilek je ketawa Bella kata kat dia, kalau aku dah baling bakul Lofa pegang tu kat Bella”

“Best dengar si Lofa gelak, dengan aku sekali ikut gelak”

“Kakak je boleh kutuk adik and adik gelak”

“Hahaha disebalik muka baik, kelakarlah Nabila ni”