“Dulu masa banyak, duit takda sekarang duit ada masa takda”- Amir Ahnaf

Sponsored

Pelakon yang semakin meningkat naik, Amir Ahnaf yang popular memegang watak sebagai Kahar dalam sebuah drama yang berjaya mencetuskan fenomena berjudul Projek: High Council yang turut dibintangi oleh Mierul Aiman, Naim Daniel dan ramai lagi.

Penangan membawa watak Kahar dan diberikan gelaran Kapla High Council dalam siri drama tersebut mengundang Amir Ahnaf berjaya memikat hati ramai peminat khususnya wanita dimana selain wajahnya menarik perhatian mereka, ia seiring dengan bakatnya sebagai seorang anak seni.

Sponsored

Diminati bukan disebabkan rupa sahaja tapi termasuklah bakat

Terbaharu ramai peminat tertarik pula dengan kata-katanya ketika menjadi tetamu jemputan dalam rancangan dikendalikan oleh Amelia Henderson, Studio Sembang. Nampaknya kali ini kemunculan pelakon tersebut pula membuatkan tetamu jemputan beserta Amelia Henderson tular di media sosial.

Sponsored

“Dulu masa banyak, duit takda sekarang duit ada masa takda,” ujarnya kepada Amelia Henderson. Namun begitu, seperti biasa cara pelakon jelita tersebut yang pandai mengendalikan rancangan tersebut membuatkan kata-katanya juga dipuji ramai.

@studiosembang

haaa korang mesti dah ready kan pastu asyik bukak @youtube tengok berapa jam lagi premier 🤣 so jangan miss malam ni, 10pm sharp k!!! 🍿 #jomsembang #studiosembang

♬ original sound – Studio Sembang – Studio Sembang

Menerusi ruangan komen, netizen dan peminat pelakon yang popular dengan gelaran Kapla itu menerima pelbagai reaksi.

Sponsored

Nowdays orang mencari kesempurnaan dalam hidup sedangkan dunia ni tidak sempurna

Dulu masa ada tenaga ada duit takde, sekarang duit ada tenaga ada masa takde

Sokong apa AME cakap

Ahhhh takot lah nak tengok, takut nangis