“Takde letak beg kuning”- Sistem perniagaan Aina dipuji tak tindas agent & stokis

Sponsored

Dalam kegawatan ekonomi sekarang, tidak hanya pelajar dan surirumah sahaja yang dapat mencari pendapatan sampingan melalui bisnes online malah orang yang bekerja juga dapat berbuat sedemikian dengan menjadi agent mahupun stokis bagi sesetengah produk.

Boleh dikatakan dengan menjadi agent, stokis atau dropship produk dapat membuatkan orang ramai dapat mencari duit lebih. Walau bagaimanapun, usahawan terkenal Syafiqah Aina iaitu pemilik produk kecantikan Ainaa Beauty bersama suaminya, Hafiz Mahamad menerima pujian ramai.

Sponsored

Sistem perniagaan Aina dipuji

Ini kerana sistem perniagaan digunakan mereka dikatakan tidak menidas agent mahupun stokis yang dapat mencari rezeki dengan menjual produk mereka. Malah ia menjadi topik hangat di TikTok apabila penggunaan beg kuning boleh memudahkan pembeli mendapatkan produk digunakan mereka.

Sponsored

Tetapi Aina tampil memohon maaf kerana tidak mengunakan sistem beg kuning bagi memberikan peluang kepada agent dan stokis mereka mencari rezeki. Sekali gus meminta agar pembeli produknya memberikan sokongan kepada mereka.

@yasinjai.official

Bersyukur berada di platform yang betul! system agent stokist di jaga! Alhamdulilah terima kasih @AINAA Beauty 💙 #ainaabeautyofficial #AINAA #ainaabeauty #fyp

♬ Comedy Scenes – Comical, stupid, silly, loose, comical, farce(1295330) – Ponetto

Aina nak minta maaf sangat sebab daripada side Aina and side HQ, Aina memang takde letak beg kuning dekat TikTok sebabnya Aina nak awak semua support usahawan-usahawan Aina yang mencari rezeki kat luar sana.” Kata Syafiqah Aina dalam satu rakaman video yang tular mengundang ramai kagum dengan sistem perniagaan dilakukannya itu.

Sponsored

Bagus Aina

Semua founder patut cenggini

Bagus Ainaa