“Tiber Aaron Aziz kasi amaran”- Aaron Aziz minta jangan berlaga-lagakan dalam bulan Ramadan

Sponsored

Terbaharu, pelakon Aaron Aziz mendapat perhatian lagi di media sosial berikutan temubualnya dengan pihak media. Aaron Aziz bagaimanapun dalam temubual itu juga berkata agar mana-mana pihak tidak terlibat yang ingin masuk campur agar tidak berbuat sedemikian termasuklah pelakon.

Walau bagaimanapun, Aaron Aziz terbaharu diruangan Instagram peribadinya memuat naik posting bagi memberi teguran tentang ‘perkataan’ amaran yang tersebar di media sosial tentang kenyataannya yang diberi ketika PC di Jakel.

Sponsored
@kosmoonline

Datuk Aaron Aziz mengingatkan pelakon Sharnaaz Ahmad tidak campur tangan dalam kemelutnya bersama Syamsul Yusof berkaitan penggugurannya daripada filem The Original Gangster.

♬ original sound – Kosmo! – Kosmo!

Aaron Aziz bagaimanapun meminta agar tidak berlaga-lagakan di bulan Ramadan ini dan berkata perbualan dia di PC tersebut dalam keadaan tenang begitu juga intonasinya berbual.

“Subhan Allah, jangan la berlaga-laga kan dalam bulan Ramadan. Abang ada PC kat Jakel. Abang avoid sebaik baiknya. Abang berbual pun relax dengan tonasi yang tenang. Tiber Aaron Aziz kasi amaran.”

Sponsored

Tiber Aaron Aziz kasi amaran

“Jadi pada setengah setengah yang menulis, headlines tu agak agak la sikit. Sekarang ni focus misi Cambodia. Support abang sikit ok dalam misi ni. Penat la. Selamat berbuka semua.” Tulis Aaron Aziz di ruangan Instagram yang turut membuatkan peminat tercuit hati dengan tagline digunakannya itu.

Sponsored

Sabar je Dato’ senyum je tak payah cakap pape. Semua orang tahu nak dengar dan percaya siapa

Lepas ni jawab no komen je abang. Susah dorang nak adjust ayat tu jadi lain

Aishh jarang lah Aaron Aziz kasi amaran, selalunya Malek