“Betul ke video,”- Netizen Facebook, Twitter & TikTok ‘hadir’ di Instagram Ismail Izzani

Sponsored

Kelmarin kecoh dengan satu rakaman pendek video yang memaparkan seorang lelaki yang didakwa mirip penyanyi terkenal, Ismail Izzani yang berada di sebuah kelab malam.

Wajah penyanyi berusia 22 tahun itu dikatakan juga mirip dengan individu terbabit sehingga timbul pelbagai kecaman terhadapnya selepas rakaman video tersebut turut tular di beberapa platform media sosial seperti Facebook, Twitter dan TikTok.

Sponsored

Disebabkan rakaman tersebut, peminat Ismail Izzani nampaknya meluahkan perasaan marah mereka dan bertanyakan kesahihan rakaman video itu kepadanya. Menjengah pula keruangan Instagram Ismail Izzani ternyata ramai yang mula meninggalkan pelbagai reaksi tentang isu tersebut apabila namanya terpalit kontroversi berada di kelab malam dan melakukan perkara yang mengundang kemarahan peminat.

Meskipun masih belum mendapat kenyataan rasmi daripada Ismail Izzani. Ruangan Instagram Ismail Izzani menerima kunjungan warganet daripada pelbagai platform selepas video tersebut tular menjadi tumpuan ramai sejak kelmarin.

Sponsored

Dalam pada itu, beberapa foto Ismail Izzani juga dihujani tanda tanya peminat terhadap kesahihan tentang isu tersebut dan ribuan komen nampaknya membanjiri salah satu posting Ismail Izzani.

‘Dari Twitter hadir hahahaha’

Sponsored
Ismail
Ismail

Mail betul ke video yang kat club tu’

Ismail

Dari Twitter ke sini’

Tunggu dulu, anda tentu juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Hanya Belajar Dari YouTube, Video ‘Transition’ Dihasilkan Mak Cik Ini Raih Pujian Ramai